14 Haziran 2017 Çarşamba

Baskılı tişört yaptırma fiyatları

Herkesin severek giydiği hatta üzerinden hiç çıkarmadığı bir kıyafeti vardır. Sıcak havalarda ise üzerimizden hiç çıkarmadığımız severek giydiğimiz tişörtlerimiz  var. Peki bu tişörtlerimize küçük dokunuşlarla daha da  güzel  bir hale getirebiliriz. İstediğiniz yazı, çizim, renk, resim koyabilirsiniz. Evet! siz..  Kendi tişörtlerinizi istediğiniz gibi tasarlayabilirsiniz. İnsan kendi tasarladığı bir tişörtü nasıl çıkartabilir ki üzerinden?  İnsan bu kadar özgür hissedemez heralde, tişört tasarlayıp kendi ruhunuzu yansıtın ki herkesten farklı siz olun. üstelik bu sezonun trendi olarak vazgeçilmeyen sevgili tişörtlerine daha farklı açıdan üstelik sizin dilediğiniz şekilde olacak şekilde tasarlayıp onu hediye edebilirsiniz. Unutmayın ki, herkesten farklı olmak ayrıcalıktır. Ve bu sizin elinizde..

Şimdi ise harekete geçme zamanı..

Tişörtland dan kişiye özel tişört siparişi vermek çok kolay. Eğer aklınıza takılan soru veya sorunlarınız varsa sayfaya girdiğinizde  ""merhaba merak ettiklerinizi buradan sorabilirsiniz"".  Bölümünden yazabilirsiniz. Sonraki yapacağınız olay ise tasarladığınız harika tasarımları hemen paylaşmak. Ana sayfa da kendin tasarla bölümüne tıklayarak başlayabilirsiniz. İstediğiniz ürünün üzerine basın ve dilediğiniz gibi tasarlayın. Tişört tasarla bölümünden kendinize özel tişörtü tasarlamaya hemen başlayabilirsiniz. Resim ekle kısmından ekleyebilirsiniz. Dilerseniz yazı ekleyerek daha renkli hale getirebilirsiniz. Eğer kendi tasarımınız yoksa hazır tasarımlara da bakabilirsiniz. Gerçekten harika tasarımlar var ve bununla da kalmıyor. Dilediğiniz eşyaya tasarlanmış baskılardan ekleyebilirsiniz. Olay size kalmış. Burada sitenin istediklerini değil tamamen sizin isteklerinize hizmet ediliyor. Çok basit anlaşılır 7 den 70 e herkesin kolaylıkla tasarım hazırlayabileceği bir platform. Sizde kendinize yada sevdiklerinize kişiye özel tasarımlar hazırlayabilirsiniz.

Ayrıca Tişörtland mağaza bölümünden tasarım ekibinin özenle hazırladığı tişört tasarımlarını da incelyebilirsiniz. Benim en beğendiğim bölüm ise Atatürk baskılı tişört  sayfasıdır. Bu sayfada birçok Atatürk baskılı tişört tasarımı yer almakta. Keyifli tasarlamalar bol alışverişler dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder