15 Haziran 2017 Perşembe

Türkiye"nin SEO Uzmanı

SEO Uzmanı Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) birçok işletme için kafa karıştırıcı bir konu olabilir ve birçok SEO firması bilmecelerle konuşur. Farklı olduğumuzdan ve sade konuşan SEO uzmanlarımız SEO anlamında yardımcı olacaktır. Yeni başlayanlar için, roman SEO tarafından açıklanan sayfaya bir göz atın. Ayrıca, birçok kişinin SEO"nun en kafa karıştırıcı kısımlarından biri olan bağlantı kurma konusunda harika (oldukça uzunsa da) bir makale var. SEO uzmanları olarak işimiz basit, web sitenizden daha fazla yararlanmanıza yardımcı olmak için buradayız. Daha fazla müşteri yaratmanıza, daha fazla ürün satmanıza ve daha fazla iş gerçekleştirmenize yardımcı olacağız. Bunu şeffaf bir şekilde yapacağız, ne yapacağımızı ve neden yaptığımızı açıklayacağız. Pelerin ve hançer yok, boş sözler yok.

SEO endüstrisinin durumu göz önüne alındığında, şaşırmadık! Düşük maliyetli bir 60 dakikalık SEO kahve molası sunuyoruz, burada sitenizdeki bazı problemleri göstereceğiz ve bunları nasıl sıralayacağınızı size anlatacağız. Ekran paylaşım yazılımını kullanarak masaüstünüzden ayrılmanız bile gerekmez. Bu bizi tanımanın ve nasıl çalıştıklarımızın güzel bir yolu. Biz SEO uzmanları ve bu sayar kalitesi biliyoruz çünkü SEO hizmetleri web sitenizin trafiğini kalitesini artıracaktır. Web sitenize uzun süre bakacağız ve çektiği trafiğin kalitesini artırmak için özelleştirilmiş bir plan oluşturacağız. Hizmetlerimiz ve bilgilerimizden en iyi şekilde yararlanabilmeniz için, sizinle basit bir İngilizce olmayan jargonda konuşacağız.

SEO Uzmanı Ne İş Yapar?

SEO garip bir endüstri ve görünüşe göre herkes bir uzman. Öyle görünüyor ki, bu sayfaya geldiğinizde bir SEO uzmanı arıyorsunuz, öyleyse kimin kim olmadığını ve olmadığına nasıl karar vereceksiniz? Kısacası, kurulan SEO uzmanları nicelik değil niteliktir. Kötü adamları tarıma ayırmak için onlara basit bir soru sor, "sitemize bir ayda kaç link bağlarsınız?". Sana bir numara verirlerse, onları tutma.

Burada Kırmızı Evrim"de herhangi bir orijinal SEO uzmanının vermesi gereken kalite değil, nitelik olarak olduğunu anlıyoruz! Başlamadan önce, yoksul arama motorları Google, Bing ve diğerleri için düşünceye sarılın. Onlarca sayfayı bulup dizinlerler, en iyi olanları bulurlar ve onları arayan insanlara gösterirler, bu kolay değil! Görevleri, çoğu zaman SEO uzmanı gibi davranan, yüzlerce kirli bağlantı kurarak bir web sayfasına inanmak için motorları kandırmaya çalışan bütün zamanlarını harcayan insanların sayısı yüzünden daha da zorlaştı. Neyse ki, akıllı SEO"nun kazanacağı nokta bu.

Gerçekten sitenizin sıralamasını iyileştirmek için, daha fazla bağlantı oluşturmaktan biraz daha fazla bir şey alır; doğru formda ziyaretçi çektiğinizden emin olmanız gerekir. Bununla kastettiğimiz, sitenize bakmaktan fazlasını yapacak birisi! Sadece kaliteli içerik kaliteli bağlantıları çekecek ve sitenizin daha iyi sıralanmasına ve doğru türden ziyaretçilerin ilgisini çekmesine yardımcı olacak kaliteli bağlantılar.

Kaynak: SEOCEO

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder