14 Haziran 2017 Çarşamba

Ücretsiz PDF E-Kitap ve Döküman Hizmetleri

E kitap, pdf kitaplar ve pdf dökümanlar teknolojinin gelişmesiyle birlikte artık hemen hemen her insanın ulaşabileceği ve cebine sığdırabileceği bir konumda ve yapıdadır. Pdf kitaplar kolayca ulaşılabilen otobüste, metroda, evde, çalışırken, arkadaşınızı beklerken, bankada sıra beklerken ve aklınıza gelebilecek her yerde ve konumda okuyabileceğiniz bir sistemdir. Pdf dökümanları ve kitapları belirli sitelerde ücretsiz bir şekilde bulup telefonunuza tabletinize veya bilgisayarınıza indirebilir çıktısını alabilir istediğiniz gibi arşivleyebilirsiniz. Pdf kitap indir mek için her hangi bir ücret ödemenize veya apple marka telefonlar için aplikasyon indirmenize gerek yoktur. Adroid telefonlar içinde aşağıda nasıl pdf kitap okuyacağınızı belirteceğim.

Apple Telefonlar İçin Pdf Kitap Okuma Programı

Apple marka telefon ve tabletlerin içinde bulununan "ibooks" adlı uygulama üzerinden her türlü pdf uzantılı kitabı okuyabilir çıktısını alabilirsiniz. Göz yormayan sayfa boyutunu istediğiniz gibi ayarlayabileceğiniz "ibooks" apple"ın kullacılarına aslında bir hediyesidir.

Android Telefonlar İçin Pdf Kitap Okuma Programı

Android telefon ve tabletlerde ise google play store"a girerek adobe reader adlı programı indirerek ücretsiz bir şekilde pdf kitap ve dökümanları okuyabilir çıktısını alabilir düzenleme ve gece modunda okuma gibi ayarlamalar yapabilirsiniz.

Pdf Kitap ve Dökümanı Nereden İndirebilirim ?

Pdf kitap indirmek için sayısız kitap ve dökümanın olduğu Ücretsiz E-Kitap vr Pdf Döküman adlı siteyi sizlere tavsiye edebiliriz. İçeriği geniş bir arşive sahip olan bu sitede siyasi, roman, psikoloji, dini, korku, sınav soruları, ders notlarına kadar her içeriğe kolayca ulaşabilir sitenin göz yormayan hoş tasarımıyla güzel vakit geçirebilirsiniz. Sitenin yardım bölümünden kırık linkleri bildirdiğinizde aynı gün içinde düzelten, istek kitaplarınızı ise en geç iki günde siteye ekleyen ilgili ve sevecen bir editör grubuna sahip. En güzel yanlarından biriyse sürekli güncel ve alakadar olmaları.

Pdf Kitap İndirmek Suç mu ?

Hayır değil.

Pdf Kitaplar Telefon Hafızamı Doldurur mu ?

Hayır bunun için hummalı bir çalışma yapan site ekibi kitap megabyte boyutlarını minimize ediyor ve pdf kitap indirmek daha kolay bir hale geliyor. En büyük kitap boyut 10 megabyte.

Kaynak: PDF Kitaphane

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder