11 Haziran 2017 Pazar

Makro Dedektör Hizmetleri

Hakkımızda


Markro Metal Dedektör bulunduğu sektör ve geniş ürün yelpazesi ile kalıcı, uzun süreli referanslar elde etmiştir. Kurulduğu günden bu yana eksiksiz ve koşulsuz müşteri ve bayii isteklerini detaylıca yerine getirmiştir. Geliştirilen ve büyümekte olan değerimiz Türkiye ekonomisinde hızlıca sektörüne hakim olan bir firmadır. Yelpaze ve kurumsal çalışmalarını genişleterek bir çok firma ile ortak pazarda da yerini almıştır. Türkiye ve dünya üzerinde bir çok kamu kuruluşlarına kalıcı çözüm ortaklığı yapılmış olan projelerde çalışmalarını başarılı bir şekilde sonuçlandırmıştır.

Kuruluş ve amaç sektördeki hedef Türkiye pazarı ve ekonomisine olumlu katkılar sağlamaktır. ARGE Çalışmaları ve devamlılığı ile güvenlik sektöründe çok büyük ihtiyacı haline gelen sistemleri geliştirerek kurum ve kuruluşların kulanımına sunmuştur. Markro Metal Dedektör gelişen teknolojiyi yakından takip ederek güncel kalması ile breaberinde gereken ihtiyaçları anında temin ve tedarik etmektedir.

Dedektör Nedir?


Define Dedektörü Yer altının görüntülenme işlemlerinde kullanılan dedektörler, elektromanyetik dalgaları yayarak toprak altındaki metallerin tespit edilmesine izin veren elektronik cihazlardır. Dedektörler elektromanyetik alanı istenilen bölgeye iletirler. Elektromanyetik alanda metallerin enerjisini tespit etmek için sürekli olarak radyo sinyalleri gönderir. Dedektörün arama kopsu, dalgaların yoğunluğu ve dönüşünden dolayı dalgaların boyut ve derinliklerini açıklar. Dedektörler, istenmeyen hedefleri görmezden gelmek için kullanılabilen türüne göre farklı metal türleri aramak üzere programlanabilir.

Altın Dedektörü Nedir?


Halkayı tanımlamak için dedektör olarak da bilinen altın detektörlerinin çalışma prensibi, radyo frekansına dayanmaktadır. Metal dedektörün de bulunan iki bobin (alıcı ve verici) aralarındaki etkileşime göre sorgulanır. İletim bobini, yer altı radyo frekansı yolları. Bir metal varsa, bu frekanslar, metallerin oluşturduğu birkaç alanda çoğalır ve alıcı, bobine gelir. Burada ses ve görüntü bir uyarı haline dönüşür ve Trafiğin radar çalışma prensibi buna benzer. Alan tarama dedektörleri, geniş alanlarda derin noktalarda arama yapan ve işleten cihazlardır. Dünya yer metalidir, zaman manyetik bir çevre yaratır. Alan tarama cihazları bu manyetik alanı algılarlar.

Bu ürünler ile yeni başlayanlar, cihazlarının özelliklerini, arazilerini kullanarak, aradıklarını tam olarak bilmediği için genellikle cihazlarını iyi tanımıyor ve başarısız oluyorlar. Başarılı bir kişi, aradığını bilerek cihazınıza entegre olur.

Kaynak: Makro

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder